top2.jpg

CITROM - az egyik legolcsóbb és mégis a legsokoldalúbb illóolaj 

Ha meghallod a citrom nevét, bevillan egy pohár limonádé, egy három gombócos fagyi, vagy egy szelet finom torta. Ugyanakkor kevésbé látsz lelki szemeid előtt egy háziasszonyt, aki a citrom illóolajának erejével segít éppen egy torokfájást enyhíteni, letakarítja a konyhapultot vagy épp a nappali levegőjét fertőtleníti.

lemonPedig a citrom egy igazi jolly joker, a világon ebből az illóolajból fogy a legtöbb!

Minden helyzetben szeretjük, de most különösen kiemelt szerepet kap, hiszen “nyakunkon a járvány”. Olcsó, egyszerűen használható, mindenki számára elérhető megoldás a prevencióban, ha nincs más fertőtlenítő kéznél, a citrom tökéletes megoldás. 

Részletesebb leírást olvashatsz a citromról A világ olajai menüpontban. 

Napod nagy részét otthon töltöd? Körülötted ugrálnak a gyermekeid?

Jóval kevesebb nyavalyát kaptok el, ha a nappaliban, a gyerekszobában egy diffúzorból, kellemes, nyugtató fények mellett áramlik a citromos pára, hiszen akár fél óra alatt fertőtleníti a levegőt.


Aggódsz, mit hoz haza gyermeked az óvodából, iskolából?

Előzd meg hogy hazahozza! Nagy öröm, hogy egyre nyitottabbak a szülők is, az óvónők és a tanárnők is, hogy a termekbe bekerüljön egy diffúzor. A gyerekek szeretik a citrom illatát és közben észre sem veszik, hogy az egészségükre válik, ráadásul segít az órákon jobban odafigyelni, koncentrálni és a feladatra fókuszálni. 

Szépségszalonod van? Kozmetikus, fodrász, műkörmös, masszőr vagy?

Képzeld el, hogy nem kell lemondanod a vendégeidet, ők pedig nyugodtan mennek hozzád, mert tudják, hogy ott párolog a recepciós pulton, vagy a kezelő helyiségben a citrom. A levegő friss, kellemes, és főleg tiszta. Erre az élményre mindig emlékezni fognak, amikor csak megcsapja az orrukat egy citrusféle illata! És ha éppen elfogy a kézfertőtlenítő, 1-2 csepp illóolaj eldörzsölve a tenyeredben, tenyerükben megteszi hatását.  

Be vagy zárva egy irodába? Jó esetben egyedül, rosszabb esetben melletted egy beteg kollégával?

A párologtató ott is veled lehet. Sőt, ha tárgyalni mész, bárhová magaddal viheted az USB-ről, laptopodról is működtethető hordozható diffúzort. Így az élményt és a biztonságot mindig kéznél tudhatod.  

Van egy kis üzleted? Rendelőd? Jönnek-mennek az ügyfelek egész nap? 

Nagyobb bizalommal fognak bemenni hozzád, várakozni nálad, hiszen egy friss, tiszta, jóérzést keltő környezet fogadja őket. Dolgozzon az a diffúzor vagy fújd körbe rendszeresen a levegőt a fertőtlenítő permettel. Sőt, még annak is örülhetnek, ha a tenyerükbe cseppentesz belőle! 

 
Összefoglaló 

  • 1-2 csepp citromolajjal fertőtlenítheted a kezedet, ha nem tudsz épp kezet mosni (legyen mindig a táskádban!)
  • Párologtass 4-5 csepp citromolajat diffúzorban, a légtér nagyságától függően akár már fél óra alatt képes fertőtleníteni a helyiség levegőjét (nem mellesleg, mivel nedvesíti a levegőt, a száraz levegő nem ingerli köhögésre a hörgőidet  és mivel kevésbé száradnak ki a nyálkahártyáid, így kisebb az esélye annak, hogy a különböző kórokozók meg tudjanak telepedni.)
  • Szórófejes flakonba készíts fertőtlenítő permetet a citromolaj segítségével! Receptjét megtalálod a DIY menüpontban. 
     

A citrom többszörösen bizonyított már, éppen ezért az illóolajok közül kiemelkedő népszerűségnek örvend. Legyen szó az egészségről, betegségről, háztartásról, tanulásról, szépségápolásról és még sorolhatnánk, a citrom egy nélkülözhetetlen társ a mindennapokban. Egy 15 ml-es üveg kb. 300 cseppet tartalmaz, 1 csepp kevesebb mint 14 forintodba kerül… jelképes összeg az élményért és a biztonságért.

 
Tetszett?

Van ott több is, ahonnan ez jött!

Értesülj új tartalmainkról és gyűjtsd be exkluzív,

csak levelezőlistánkon elérhető írásainkat!

Nem akarok lemaradni!

Kérem a hírleveleket és a marketing anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót


Kérdésed merült fel?  Lentebb megírhatod nekünk vagy tedd fel most!
Használd élő chat funkciónkat!chat

Megtapasztalnád magadon a terápiás tisztaságú esszenciális olaj erejét?
Biztosítsd részvételedet
illatélményeink egyikén!

classcsajok2

Kapcsolatfelvétel

Felmerült kérdéseidet itt fogalmazhatod meg felénk:

© 2020 Ekvilibro Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.