top2.jpg

Légy részese az élménynek!

classcsajok2Szeretettel várunk egy kellemes hangulatú, kötetlen illatélményre, ahol elmerülhetsz az esszenciák világában, átélheted a terápiás tisztaságú olajok intenzív élményét és rendkívüli hatását. Átfogó képet kapsz az aromaterápiáról, megismered történetét, az olajok kinyerésének módját és működésüket, hatásukat. A célunk elkalauzolni az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés hatékonyabb, a gyógyszerek alkalmazásánál biztonságosabb és költségkímélőbb útjára.

Megtapasztalhatod, miért is nevezik a Tömjént az illóolajok királyának, megtudod, hogyan válthatja ki az Oregánó és Teafa párosa az antibiotikum kúrát, miként csillapíthatsz lázat Citrommal és Levendulával és köszönhetsz el az orrcsepp függőségtől a Borsmenta segítségével.

 

Válassz eseményt, alkalmas időpontot és hozd el párodat, barátaidat is egy kellemes, hasznos aromakóstolóra és térjetek haza a tapasztalat mellett ajándékokkal!

GYÓGYÍTÓ ILLATOK - BARANGOLÁS AZ AROMATERÁPIA VILÁGÁBA

Esti lazítás az illóolajokkal, bevezetés az aromák világába. A résztvevők nem csak lebilincselő élmény részesei lehetnek, az igen hasznos, rendkívül intenzív és maradandó élmény célja rávilágítani az egészségmegőrzés eredményes, biztonságos és költséghatékony módjára. A jellemzően 6-8 fős, gyakran családok, baráti társaságok részvételével lebonyolított, oldott hangulatú esszencia élményen megismerheted az olajok származását, az értékes esszenciák kivonásának módját és a terápiás tisztaságot biztosító minőségbiztosítási rendszert. A megszerzett tudás birtokában képes leszel megkülönböztetni a tiszta esszenciát a vegyipari úton előállított, manipulált illóolajoktól, hamisítványoktól. Nem csak megillatolhatod, megtapinthatod, de meg is kóstolhatod azokat az illóolajokat, melyek egyetlen család aromapatikájából, konyhájából sem hiányozhatnak és amelyeknek minden otthonban ott van a helyük.

Foglald le helyedet meghirdetett aromakóstolóink egyikére vagy szervezz saját magad egyet, lepd meg barátaidat egy felejthetetlen esszenciaélménnyel! Minden résztvevő ajándék olajjal térhet haza, hogy otthonában is megtapasztalhassa az aromaterápia egyedülálló élményét és hatását.

Az illatélménynél még intenzívebb, mélyebb tapasztalást, megélést kínál az ismerkedés az illóolajos masszázzsal, az AromaTouch technika elsajátításának lehetősége. 

ISMERKEDÉS AZ AROMATOUCH TECHNIKÁVAL


Az AromaTouch technika a különleges élmény mellett a családok betegségmegelőzésének rendkívül hatékony módja . Az alkalmazott esszenciák képesek csökkenteni a stresszt, erősítik az immunrendszert és hatékony szerepet játszanak a méregtelenítésben. Az aromatikus élménnyel párhuzamosan érvényesül az olajok bőrön keresztüli hatása, a felszívódó növényi esszenciákat a keringés eljuttatja azokhoz a szervekhez, ahol azoknak nélkülözhetetlen feladataik vannak.
A gyakorlatot megelőző elméleti ismeretanyagban összefoglaljuk az alkalmazott illóolajokat és olajkeverékeket, azok szerepét és működésüket. Három masszázságy áll rendelkezésre, így az ideális létszám 4-6 fő, a résztvevők felváltva, egymáson sajátíthatják el az AromaTouch technika fogásait. Szerencsés párral, szülővel illetve gyermekkel, testvérrel vagy közeli baráttal együtt eljönni, akivel a hétköznapokban is tervezik megosztani egymással az élményt és a hatást.

Hasonlóan az esszencia élményhez lehetőség van általunk szervezett eseményhez csatlakozni, de mód van arra, hogy saját otthonodban szervezz ismerkedést az AromaTouch technikával. Utóbbi esetben fontos a megfelelő tér a masszázságyak felállításához, ez legalább 20 négyzetméter.

introkit
Lepd meg barátaidat egy különleges élménnyel, majd gyűjtsd be tőlük az elismerést, tőlünk pedig az ajándékodat!

Rabja vagy a különleges illatoknak? Szeretnél elmélyülni az esszenciákban, megismerni az aromaterápiában rejlő lehetőségeket? Megosztanád az élményt és a tudást közeli barátaiddal?

Szervezz "Gyógyító illatok" aromakóstolót és tiéd a 10 ezer forint értékű kollekció 5-5 ml Levendula, Citrom és Borsmenta esszenciákkal!

Nem csak Te, de ismerőseid is mindannyian ajándékkal térhetnek haza, ingyenes termékmintákkal segítjük a kipróbálást, támogatjuk a családjukban felmerülő panaszok otthoni felszámolását. 

HELYFOGLALÁS
A részvétel díjmentes, azonban a korlátozott befogadóképesség miatt javasolt a előzetes bejelentkezés. Azokat, akik online helyfoglalással biztosítják részvételüket az eseményen, Vadnarancs esszenciális olaj mintával ajándékozzuk meg!

Hol találkoztál velünk?
Választott időpont

Kapcsolatfelvétel

Felmerült kérdéseidet itt fogalmazhatod meg felénk:

© 2020 Ekvilibro Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.