top3.jpg

vivamax gyvh35Ultrahangos aroma párologtató és éjszakai fény
GYVH35

A Vivamax aroma párologtató és éjszakai fény segít otthonába csempészni a wellness életérzést!

Szakaszos és folyamatos működés: a készülék két módban működtethető. A folyamatos párakibocsájtás (30 ml/óra) mellett lehetőség van szakaszos (15 ml/óra), 30 másodpercenkénti párakifúvással használni.

Fény- és színterápia: a színek rotálhatók vagy tetszőlegesen választhatók. A funkció a párakibocsájtástól függetlenül önállóan is használható, akár éjszakai fényként is.

100 ml-es víztartály: intenzitás fokozattól függően a készülék egy feltöltéssel 3-6 órás működésre alkalmas.

Aromaterápia: a készülék a terápiás tisztaságú illóolajok használatával segítheti a relaxációt és hozzájárulhat a nyugodt alváshoz.

Műszaki adatok
Méret: 100*140 mm
Súly: 200g
Feszültség: 100-240 V
Frekvencia: 50-60Hz
Tápkábel hossza: 170 cm
Teljesítmény: 12 W
Tartálykapacitás: 100 ml

Ára: 10.990 Ft 

 

vivamax gyvh34Aroma párologtató
GYVH34

Különleges formatervezés, extra csendes működés

Aromaterápia révén segít megőrizni jó közérzetünket és kedélyállapotunkat! A készülékhez bármilyen típusú és illatú illóolaj használható, így hangulatának megfelelő illatot varázsolhat otthonába. Különleges és elegáns kialakításának köszönhetően bármely helyiség díszévé válhat.

Szabályozható intenzitás
A készülék 3 intenzitás fokozattal rendelkezik, melyek párakibocsájtása 9, 18, illetve 27 ml/óra.

Állítható fényerősség
A kék színű LED csík fényereje 3 fokozatban állítható, illetve igény szerint ki is kapcsolható.

Éjszakai mód (extra csendes + éjszakai fény opció)
A készülék fénye sötétben igény esetén kikapcsolható vagy halvány fokozatra kapcsolható. A leggyengébb párologtatási fokozatra kapcsolva a párologtató szinte hangtalan, így ezzel sem zavarja a nyugodt pihenést.

Aromaterápia
A készülék a terápiás tisztaságú illóolajok és azok keverékeinek használatával segítheti a nyugodt alvást, tisztíthatja a légutakat vagy akár feltölthet energiával.

110 ml-es tartály
Intenzitás fokozattól függően a készülék egy feltöltéssel 4-12 órás működésre alkalmas.

Műszaki adatok
Termékkód: GYVH34
Feszültség: 100-240V
Adapter: DC24V
Teljesítmény: 12W
Víztartály kapacitás: 110 ml
Párakibocsájtás: 9/18/27 ml/h (intenzitástól függően)

Ára: 12.990 Ft

 

vivamax gyvh30Ultrahangos illóolaj párologtató és párásító (2 az 1-ben)
GYVH30

Az ultrahangos párásító és illóolaj párologtató készülék párásító funkciója mellett fény és aromaterápiával is segíti jó közérzetünk és kedélyállapotunk megőrzését! A készülék által kibocsátott tiszta levegőt az Ön által kiválasztott illóolajjal dúsíthatja, így mindig hangulatának megfelelő illatot varázsolhat otthonába! A párologtató segít szobája levegőjének minőségét a megfelelő szinten tartani. Optimális páratartalmú levegőben a nyálkahártya irritáció veszélye jelentősen lecsökken.

Aromaterápia: javasolt terápiás tisztaságú illóolajokkal és azok keverékeivel használni
Fényterápia (kapcsolható): hangulatunktól függően választható és megállítható színek
Ezüst ionokkal a baktériumok ellen
Használható sóoldattal
Csendes működés
Szabályozható intenzitás - max. 60 ml/óra
Víztartály kapacitás: 1 liter


Műszaki adatok
Feszültség: 220-240V
Frekvencia: 50Hz
Teljesítmény: 24W
Víztartály kapacitás: 1 L
Párakibocsájtás: max. 60 ml/h
Magassága: 15 cm

Ára: 12.990 Ft

 

vivamax gyvh37Ultrahangos illóolaj párologtató
GYVH37

A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A készülék fény- és színterápiás funkcióval is rendelkezik: összesen 14 féle színárnyalat közül választhatunk kedvünknek és hangulatunknak megfelelően.

Átlagosnál nagyobb víztartály (300 ml) – a készülék akár 8 órás folyamatos működésre is alkalmas!
Időzíthető működési idő: 1, 3 vagy 6 óra
Három fokozatban szabályozható párakibocsájtás
Maximum párakibocsájtás: 36 ml/óra
Automatikus kikapcsolás üres tartály esetén
7 féle szín, összesen 14 színárnyalata rotálható vagy tetszőlegesen választható
A LED világítás ki is kapcsolható – csendes működésének köszönhetően éjszaka is használható!

Műszaki adatok
Teljesítmény: 14 W
Adapter: DC 24 V
Feszültség: AC 240 V
Vezeték hossza: 170 cm
Párakibocsájtás: 36 ml/óra

Ára: 14.990 Ft

 

Rendeléshez, kérjük használd az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot!

„Az AromaTouch® technikát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból. A technika erőteljes előnyeit az esszenciák újdonsült rajongója ugyanolyan hatékonysággal a felszínre tudja hozni, mint egy felkészült egészségügyi szakember.” – mondta Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója, az eljárás kifejlesztője.

Az Aromatouch Technika nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátadon és a talpadon. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk. 

at

Hogyan hat az AromaTouch?

Az olajokat meghatározott sorrendben, konkrét céllal visszük fel a gerinc mentén és a talp teljes felületén:

1. lépés a nyugtatás, ellazítás a  Balance (az egyensúly keveréke) és levendula olajokkal

2. lépés a szervezet méregtelenítése és az immunrendszer erősítése a teafa és az On Guard (immunerősítő keverék) segítségével

3. lépés az izomfeszültségek oldása, enyhítése az Aromatouch és Deep Blue (két speciális) keverékekkel 

4. lépés a szerveztet energiával való feltöltése a vadnarancs és borsmenta illóolajokkal.

 

at weblap

Az egyéni kezelés időtartama 45-50 perc.  

 
Sajátítsd el az AromaTouch fogásait és vidd haza, oszd meg az élményt családoddal is!

Lehetőséged van megismerkedni a technikával az Érdeklődés menüpontban megjelölt időpontokban és helyszíneken. Ha van lehetőséged, hozdd magaddal párodat, testvéredet vagy gyermekedet, akivel szívesen megosztanád az élményt, egymáson gyakorolhatjátok be a mozdulatokat! Az est folyamán egy rövid elméleti áttekintést kaptok az olajokról, hatásaikról, majd a gyakorlati részben három masszázságyon, párhuzamosan történik a technika bemutatása, gyakorlása. 

at workshop

Nem kell készülnöd semmi egyébbel, mint kb. 2,5 óra szabad idővel és kényelmes, laza öltözettel. 
 

 

Ha ajándékba adnád valakinek ezt az élményt, azt is megteheted. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. 

AromaTouch után írtátok

"Nagyon feszült állapotban érkeztem az első Aromatouch masszázsra, testileg, lelkileg kimerülten, de nagyon kíváncsian. Masszőr létemre kicsit szorongtam, hogy nem tudok majd ellazulni, folyton arra fogok majd figyelni mi történik. Az első 5-10 percben ez így is volt, de azután "levettek a lábamról" az illatok, a puha meleg simítások, teljesen ellazultam, szinte lebegtem az illatok felhőjében. Megállt az idő, igazi relax állapot volt. Ezek az olajok mélyen beszívódnak a bőrbe, az izmokba és hosszú időn át fejtik ki jótékony hatásukat. Erősen hatnak az idegrendszerre is, nyugtatnak. Ezt azért gondolom, mert még órákkal utána is felszabadultnak, könnyünek, vidámnak éreztem magam, mintha a masszőr keze a gondokat is leseperte volna rólam. Szeretettel ajánlom mindenkinek legalább hetente egyszer."
Horváth Zsuzsanna, Budapest

"Nekem felejthetetlen élményt adott! Ízelítőt kaptam egy új világból, az olajok fantasztikus hatásaiból. Egyben megmutatta, hogy már mi is képesek vagyunk orvosi beavatkozás nélkül, az aprócska, de annál hatékonyabb cseppecskék segítségével enyhíteni, akár gyógyítani is a problémáinkat. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam rá! Használom azóta is a levendulát, borsmentát és citromot."
Dobreán Zsuzsanna, Budapest

"Egy kicsit szkeptikusan,de kiváncsian érkeztem meg az AromaTouch estre. A masszázs nagyon összetett élményt nyújtott. Egyszerre volt fizikailag kellemesen pihentető,lazitó. Lelkileg felszabaditó. Azóta több olajat használok rendszeresen." 
Szirtes Róbert, Budapest 

"Mariann kezei alatt volt szerencsém megtapasztalni az Aroma Touch technika finomságát, hatásosságát. Az a figyelem, a lágy zene, és maga az érintés is már elegendő volt egy majdnem egyórás teljes kikapcsolódásra, de mindezeken felül még vagy 8 illóolajat is felhasznált a gyengéd érintéshez. Már az elsők közt majdnem álomba szenderültem, ezt talán a levendulaolaj okozhatta, majd az összesen 8 olaj hatására egyrészt végtelen nyugalom töltött el, emellett azért energikusnak éreztem magam, jót tett a néha fájó hátamnak az izomlazító és melegítő hatású olaj, majd a végére sikerült egy olyan keveréket kapnom, amitől visszatértem a jelenbe, energikusan, kipihenten. Hosszú idők óta először aludtam végig egy éjszakát felkelés nélkül, és még másnap is éreztem, hogy egyrészt nem fáj a hátam, másrészt pedig annyira tettrekész vagyok. Nagyon köszönöm ezt a különleges technikát, azt hiszem, receptre kellene felíni heti egyszer minimum!”
Bíróné Németh Györgyi, Balatonfenyves  

"Az AromaTouch technikát táncos barátnőm által volt szerencsém megismerni. Bár jó magam nem hiszek az ilyesfajta teoriákban, de ez esetben az élmény magával ragadott. Párommal részt vehettünk egy masszázson, amely során kipróbálhattuk a termékeket és elsajátíthattuk az AromaTouch masszázs technikáját. Még sosem volt részem ilyen megnyugtató élményben, az illóolajok hatása annyira magával ragadott, hogy nem csak a masszázs során sikerült ellazulnom es megszabadulnom a negatív energiáktól, hanem aludni is sokkal jobban tudtam tőle, sőt a reggeli felkelés sem okozott problémáit, úgy mint ahogy máskor a megszokott hétköznapokon." 
Kecskeméti Fanni, Budapest

"Több napra feltöltött a kapott AromaTouch masszázs, lelkileg és fizikailag is. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a megtanult technikát családomon, barátaimon is alkalmazhatom."
Rothärmel Réka, Budapest

"A hely nagyon hangulatos volt abszolút barátságos,szinte családias! A masszázs nagyon kellemes és lazító volt, szinte ugyanolyan élmény volt adni mint kapni! Feltöltő, lazító és frissítő kombinációval teljesedett ki az élmény!" 
Bajáczki Adrián, Budapest

"Szeretnék megosztani Veletek egy élményemet.... Ajándékba kaptam egy Aroma Touch masszázst a legkedvesebb jóga Tanáromtól Meg kell hagyni hatalmas élmény volt! Voltam már sokféle masszázson, de olyan még sosem fordult elő velem, hogy elcseppenjen a nyálam, hát itt megtörtént!! Végig " ébren" voltam, mégis egy olyan mély relaxált állapotban hogy ez megtörténhetett velem. Szívből mondom, hogy próbáljátok ki!!"
Pók Marianna, Budapest

"Az Aromatouch bemutatón nagyon jól éreztem magam. Az illatok fantasztikusak, a masszás tényleg relaxáló és kellemesen ellazító. Nagyon jól esett, majdnem elaludtam. Köszönöm a luxusélményt, azt ajánlom mindenkinek, hogy tapasztalja meg ezt a nagyszerű érzést!"
Turcsány Katalin, Budapest

 

Árak

Egyéni AromaTouch
10.000 7.000 Ft kuponnal

Páros AromaTouch (két főnek)
15.000 10.500 Ft kuponnal

 

 KEDVEZMÉNY + AJÁNDÉKat coupon

TÖLTSD LE ITT és váltsd be ismerősödtől kapott kuponodat! 

Ha még nem adott neked, akkor hajtsd be rajta! :)

itovikepAz iTOVi egy új generációs, kis méretű high-tech készülék, amely lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezze aktuális érzelmi és fizikai állapotodat és összeállítsa számodra az adott pillanatban optimális illóolajok vagy akár egyéb termékek (pl. táplálék kiegészítők) listáját. A készülék nagy segítség a családok egészségmegőrzésének és betegségmegelőzésének rutinjában, de a kibillent egyensúly helyreállításához is támpontokkal szolgál.

Hogyan működik?

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére. A kis kompakt készülék kijelzőjeként és kiértékelő komputereként a telefon vagy tablet szolgál, amellyel bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A szkennelés során az iTOVi szkenner több száz különböző fekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit, majd egy komplex algoritmus segítségével dolgozza fel a beérkezett válaszokat. A begyűjtött információkra alapozva fogja javasolni azokat a készítményeket, melyeknek napi használatával tested frekvenciáit ismét optimális állapotba hozhatod.

Díjmentes mérés eseményeinken!
Illatesteken és AromaTouch technikával történő ismerkedések alkalmával a résztvevőket ingyen szkenneljük, az végeredményt pedig azonnal elküldjük neked az általad megadott email címre.

Készülék beszerzése

A vásárláshoz illetve a szolgáltatásra történő előfizetéshez KATTINS IDE, és egy ajándékkal szolgálunk neked! Javasoljuk, hogy  használd ki az igen gyakori iTOVi promóciók egyikét, amivel jelentős árengedményhez juthatsz! 

itovimeres

Kapcsolatfelvétel

Felmerült kérdéseidet itt fogalmazhatod meg felénk:

© 2020 Ekvilibro Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.