AromaTouch Technika - A gyengéd illóolajos érintés

„Az AromaTouch® technikát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból. A technika erőteljes előnyeit az esszenciák újdonsült rajongója ugyanolyan hatékonysággal a felszínre tudja hozni, mint egy felkészült egészségügyi szakember.” – mondta Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója, az eljárás kifejlesztője.

Az Aromatouch Technika nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátadon és a talpadon. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk. 

at

Hogyan hat az AromaTouch?

Az olajokat meghatározott sorrendben, konkrét céllal visszük fel a gerinc mentén és a talp teljes felületén:

1. lépés a nyugtatás, ellazítás a  Balance (az egyensúly keveréke) és levendula olajokkal

2. lépés a szervezet méregtelenítése és az immunrendszer erősítése a teafa és az On Guard (immunerősítő keverék) segítségével

3. lépés az izomfeszültségek oldása, enyhítése az Aromatouch és Deep Blue (két speciális) keverékekkel 

4. lépés a szerveztet energiával való feltöltése a vadnarancs és borsmenta illóolajokkal.

 

at weblap

Az egyéni kezelés időtartama 45-50 perc.  

 
Sajátítsd el az AromaTouch fogásait és vidd haza, oszd meg az élményt családoddal is!

Lehetőséged van megismerkedni a technikával az Érdeklődés menüpontban megjelölt időpontokban és helyszíneken. Ha van lehetőséged, hozdd magaddal párodat, testvéredet vagy gyermekedet, akivel szívesen megosztanád az élményt, egymáson gyakorolhatjátok be a mozdulatokat! Az est folyamán egy rövid elméleti áttekintést kaptok az olajokról, hatásaikról, majd a gyakorlati részben három masszázságyon, párhuzamosan történik a technika bemutatása, gyakorlása. 

at workshop

Nem kell készülnöd semmi egyébbel, mint kb. 2,5 óra szabad idővel és kényelmes, laza öltözettel. 
 

 

Ha ajándékba adnád valakinek ezt az élményt, azt is megteheted. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. 

AromaTouch után írtátok

"Nagyon feszült állapotban érkeztem az első Aromatouch masszázsra, testileg, lelkileg kimerülten, de nagyon kíváncsian. Masszőr létemre kicsit szorongtam, hogy nem tudok majd ellazulni, folyton arra fogok majd figyelni mi történik. Az első 5-10 percben ez így is volt, de azután "levettek a lábamról" az illatok, a puha meleg simítások, teljesen ellazultam, szinte lebegtem az illatok felhőjében. Megállt az idő, igazi relax állapot volt. Ezek az olajok mélyen beszívódnak a bőrbe, az izmokba és hosszú időn át fejtik ki jótékony hatásukat. Erősen hatnak az idegrendszerre is, nyugtatnak. Ezt azért gondolom, mert még órákkal utána is felszabadultnak, könnyünek, vidámnak éreztem magam, mintha a masszőr keze a gondokat is leseperte volna rólam. Szeretettel ajánlom mindenkinek legalább hetente egyszer."
Horváth Zsuzsanna, Budapest

"Nekem felejthetetlen élményt adott! Ízelítőt kaptam egy új világból, az olajok fantasztikus hatásaiból. Egyben megmutatta, hogy már mi is képesek vagyunk orvosi beavatkozás nélkül, az aprócska, de annál hatékonyabb cseppecskék segítségével enyhíteni, akár gyógyítani is a problémáinkat. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam rá! Használom azóta is a levendulát, borsmentát és citromot."
Dobreán Zsuzsanna, Budapest

"Egy kicsit szkeptikusan,de kiváncsian érkeztem meg az AromaTouch estre. A masszázs nagyon összetett élményt nyújtott. Egyszerre volt fizikailag kellemesen pihentető,lazitó. Lelkileg felszabaditó. Azóta több olajat használok rendszeresen." 
Szirtes Róbert, Budapest 

"Mariann kezei alatt volt szerencsém megtapasztalni az Aroma Touch technika finomságát, hatásosságát. Az a figyelem, a lágy zene, és maga az érintés is már elegendő volt egy majdnem egyórás teljes kikapcsolódásra, de mindezeken felül még vagy 8 illóolajat is felhasznált a gyengéd érintéshez. Már az elsők közt majdnem álomba szenderültem, ezt talán a levendulaolaj okozhatta, majd az összesen 8 olaj hatására egyrészt végtelen nyugalom töltött el, emellett azért energikusnak éreztem magam, jót tett a néha fájó hátamnak az izomlazító és melegítő hatású olaj, majd a végére sikerült egy olyan keveréket kapnom, amitől visszatértem a jelenbe, energikusan, kipihenten. Hosszú idők óta először aludtam végig egy éjszakát felkelés nélkül, és még másnap is éreztem, hogy egyrészt nem fáj a hátam, másrészt pedig annyira tettrekész vagyok. Nagyon köszönöm ezt a különleges technikát, azt hiszem, receptre kellene felíni heti egyszer minimum!”
Bíróné Németh Györgyi, Balatonfenyves  

"Az AromaTouch technikát táncos barátnőm által volt szerencsém megismerni. Bár jó magam nem hiszek az ilyesfajta teoriákban, de ez esetben az élmény magával ragadott. Párommal részt vehettünk egy masszázson, amely során kipróbálhattuk a termékeket és elsajátíthattuk az AromaTouch masszázs technikáját. Még sosem volt részem ilyen megnyugtató élményben, az illóolajok hatása annyira magával ragadott, hogy nem csak a masszázs során sikerült ellazulnom es megszabadulnom a negatív energiáktól, hanem aludni is sokkal jobban tudtam tőle, sőt a reggeli felkelés sem okozott problémáit, úgy mint ahogy máskor a megszokott hétköznapokon." 
Kecskeméti Fanni, Budapest

"Több napra feltöltött a kapott AromaTouch masszázs, lelkileg és fizikailag is. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a megtanult technikát családomon, barátaimon is alkalmazhatom."
Rothärmel Réka, Budapest

"A hely nagyon hangulatos volt abszolút barátságos,szinte családias! A masszázs nagyon kellemes és lazító volt, szinte ugyanolyan élmény volt adni mint kapni! Feltöltő, lazító és frissítő kombinációval teljesedett ki az élmény!" 
Bajáczki Adrián, Budapest

"Szeretnék megosztani Veletek egy élményemet.... Ajándékba kaptam egy Aroma Touch masszázst a legkedvesebb jóga Tanáromtól Meg kell hagyni hatalmas élmény volt! Voltam már sokféle masszázson, de olyan még sosem fordult elő velem, hogy elcseppenjen a nyálam, hát itt megtörtént!! Végig " ébren" voltam, mégis egy olyan mély relaxált állapotban hogy ez megtörténhetett velem. Szívből mondom, hogy próbáljátok ki!!"
Pók Marianna, Budapest

"Az Aromatouch bemutatón nagyon jól éreztem magam. Az illatok fantasztikusak, a masszás tényleg relaxáló és kellemesen ellazító. Nagyon jól esett, majdnem elaludtam. Köszönöm a luxusélményt, azt ajánlom mindenkinek, hogy tapasztalja meg ezt a nagyszerű érzést!"
Turcsány Katalin, Budapest

 

Árak

Egyéni AromaTouch
10.000 7.000 Ft kuponnal

Páros AromaTouch (két főnek)
15.000 10.500 Ft kuponnal

 

 KEDVEZMÉNY + AJÁNDÉKat coupon

TÖLTSD LE ITT és váltsd be ismerősödtől kapott kuponodat! 

Ha még nem adott neked, akkor hajtsd be rajta! :)

Kapcsolatfelvétel

Felmerült kérdéseidet itt fogalmazhatod meg felénk:

© 2020 Ekvilibro Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.