iTOVi Testszkenner - Érzelmi és fizikai állapotfelmérés

itovikepAz iTOVi egy új generációs, kis méretű high-tech készülék, amely lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezze aktuális érzelmi és fizikai állapotodat és összeállítsa számodra az adott pillanatban optimális illóolajok vagy akár egyéb termékek (pl. táplálék kiegészítők) listáját. A készülék nagy segítség a családok egészségmegőrzésének és betegségmegelőzésének rutinjában, de a kibillent egyensúly helyreállításához is támpontokkal szolgál.

Hogyan működik?

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére. A kis kompakt készülék kijelzőjeként és kiértékelő komputereként a telefon vagy tablet szolgál, amellyel bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A szkennelés során az iTOVi szkenner több száz különböző fekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit, majd egy komplex algoritmus segítségével dolgozza fel a beérkezett válaszokat. A begyűjtött információkra alapozva fogja javasolni azokat a készítményeket, melyeknek napi használatával tested frekvenciáit ismét optimális állapotba hozhatod.

Díjmentes mérés eseményeinken!
Illatesteken és AromaTouch technikával történő ismerkedések alkalmával a résztvevőket ingyen szkenneljük, az végeredményt pedig azonnal elküldjük neked az általad megadott email címre.

Készülék beszerzése

A vásárláshoz illetve a szolgáltatásra történő előfizetéshez KATTINS IDE, és egy ajándékkal szolgálunk neked! Javasoljuk, hogy  használd ki az igen gyakori iTOVi promóciók egyikét, amivel jelentős árengedményhez juthatsz! 

itovimeres

Kapcsolatfelvétel

Felmerült kérdéseidet itt fogalmazhatod meg felénk:

© 2020 Ekvilibro Szolgáltató Szövetkezet. All Rights Reserved.